TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Celaleddin Ökten İmam Hatip Ortaokulu

Celaleddin Ökten İmam Hatip Ortaokulu

Aydınevler Mahallesi Denizhan sokak HAYRABOLU/TEKİRDAĞ
Vizyon
Öğrencilerimizi, ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür olumlu insani değerler alanlarında yetkin; kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üreten, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek Lise hayatına hazırlamaktadır.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş;yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler
Pazartesi: 08:30-16:25 Salı: 08:30-15:30 Çarşamba: 08:30-15:30 Perşembe: 08:30-15:30 Cuma: 08:30-15:30
İngilizce-Arapça
Ulaşım
İlçe merkezinden okulumuza düzenli gelen servisler mevcuttur.Ayrıca belediye otobüsleri geçmektedir.
İlçe Merkezinde
İlçe Merkezinde