TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Celaleddin Ökten İmam Hatip Ortaokulu

Nis

12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ CELALEDDİN ÖKTEN İMAM HATİP ORTAOKULU 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatının okunmasıyla devam etti. Okulumuz öğrencileri İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu ve son olarak oratoryo ile program sonlandırıldı. Okul Müdürümüz Mustafa İPEK programda görev alan öğrenci ve öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Nis

Öğrencilerin katkısıyla okulumuzda elektronik gazete çıkarıldı.

Şbt

Okullarda hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı olması amacıyla sürdürülen "Okulum Temiz" programına başvuran okulumuz  belge almaya hak kazandı.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan denetimde okulumuz TSE onaylı "Okulum Temiz"  belgesini almaya hak kazandı. Okulumuzun, yüz yüze eğitim öncesi fiziki ortamlarının temizliğini ve güvenirliğini belgelemek üzere istek ve azimle hazırlık yaparak başvuruda bulunduk. "Okulum Temiz" belgelendirme sürecinde, okulumuz personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.