TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Celaleddin Ökten İmam Hatip Ortaokulu

Bilgi Notu için TIKLAYINIZ

Şbt

15 Şubat Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Bilgi Notuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 5. sınıf öğrencilerimize "Sağlıklı Beslenme ve Obezite Eğitimi" verildi.

Şbt

Okulumuzda ocak ayında "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi kapsamında gerçekleştirilen adalet değeri ile ilgili faaliyetler.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Azaltma Günü kapsamında Personel Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Eyl

Okulumuz Öğretmenleri Seda SÜZEN KARADAYI ve Esma Seher YÜCETÜRK'ün katkılarıyla Mevlid Kandili panosu hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı Sayın Bakanımız Yusuf TEKİN'in konuşmasını dinledikten sonra, toplantı yapıldı.